perjantai 7. maaliskuuta 2014

Pe 7.3. – Muisti pätkii...

Tänään 16km, 1h 27min

Ap: kevyt 6.0km, 34:19, 5:43/km.

Mattoverkka heti aamusta. Oli sen verran kiire ettei seiskaa ehtinyt mennä.

Ip: kevyt 10.1km, 52:35, 5:12/km.

Hölkkä Siivikkalassa Ellan kerhonohjauksen aikana. Mittari ja minä olimme yhtä mieltä siitä, että ei nyt oikein kulkenut.

Huomenna pitäisi aamulla käydä Pyynikin testijuoksussa. Jätän tähän pienen varauksen, eli jos aamulla ei huvita, niin en sitten lähde. Kunto on niin huono, että en kyllä pysty pitämään minkäänlaista vk-vauhtia yllä useaa kilometriä. Realistista on odottaa 32min alitusta, mutta 31min tuntuu jo aika mahdottomalta (vaatisi alle 4:05/km-vauhtia).

Olen huomista valmistellessani törmännyt käsittämättömään mysteeriin. Minulla on elävä muistikuva siitä, että ehkä noin 5-6 vuotta sitten juoksin tuon testijuoksun kerran. Se oli silloin muistaakseni Kooveen webbisivuilla ja käsittääkseni jotenkin Kooveen järjestämä. Muistan startin ja lennokkaan menoni Pispan koulun jälkeisellä pätkällä, ja myös helpotuksen loppupätkällä, kun maali oli näkyvissä. Muistelen myös, että Saarijärven Ari ja Hannu olisivat olleet samassa startissa ja jopa, että olisin juossut Arin kanssa jotakuinkin samaa vauhtia (mikä kyllä kuullostaa epäuskottavalta vaikka Ari vetikin eroa lopussa). Ja että Hannu olisi juossut silloin kaksi kierrosta, kun me Arin kanssa juostiin yksi. Tai sitten tämä on kaikki ollut unta, koska en löydä päiväkirjastani minkäänlaista merkintää juoksusta! Alan kallistua siihen suuntaan, että olen tosiaan kuvitellut kaiken, koska päiväkirjasta tuollainen startti ei mitenkään olisi voinut unohtua. Olen ilmeisesti ollut vain katsomassa kisaa ja sitten kuvitellut itseni reitille;-)

Kokonaan muistini ei kuitenkaan ole mennyt. Kaikkihan muistavat kesäisen flashbackini, jossa haikeana muistelin lapsuuden loistavaa rock-levyäni Sweetin Wig Wam Bam –kappaleen kautta. No, tänään taas radio Nostalgiaa kuunnellessani iski tajuntaani toinen tuttu kappale lapsuudesta ja muistin heti, että se oli minulla tuolla samalla levyllä! Jälleen pikainen Youtube-haku selvitti, että legendaarinen bandi oli Les Humphries Singers. Ei tällaista vaan enää tehdä! Ja mikä tyyli!
Hyvät naiset ja herrat: Mexico!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hitsi mikä juoksuilma,nautihan kisasta! T.laura