torstai 26. joulukuuta 2013

To 26.12.

Tänään 19km, 1h 35min.

Ap: kevyt 7.0km, 36:35, 5:14/km + kahvakuula 25min.

Lähdin aamusta Pirkkahalliin burpeeta tekemään, mutta siellähän hallin olivat vallanneet maantiepyöräilijät. Hukkaan meni siis sisäänpääsymaksu taas kerran. Se on vielä ihan OK, että pyöräilijät tunnettuna aikana sunnuntaiaamuna valtaavat hallin, mutta eihän siitä mitään tule, jos satunnaiset aamutkin alkavat mennä pyöräilijöille ja muut tekevät turhia reissuja hallille. Kyllä Veterano sittenkin on ollut koko ajan oikeassa maantiepyöräilijöiden suhteen...

Palasin sitten kotiin 1,20 euroa köyhempänä ja hölkkäilin verkan matolla ja tein päälle kahvakuulatreenin. Ihan hyvä vire ja olihan se paljon helpompaa kuin burpee. Katselin muuten matolla sen Yleverokanavan uuden Afrikka-dokkarin ekan osan Kalaharista. Oli todella hieno! Sitä kyllä ihmettelin, että onko Suomessa vain yksi luonto-ohjelmien kertojaääni, kun minun mielestäni se on aina se sama kertoja katsoi minkä luonto-ohjelman tahansa;-)

Ip: vr2 + 20 x 200m / 200m + vr2, 58:22, 4:47 / km.

Iltapäivällä uusi reissu Pirkkahalliin ja Kaapo sattui paikalle ihan samaan aikaan. Sovittiin yhteiseksi ohjelmaksi 200m vedot 200m hölkkäpalautuksella. Ideana oli, että palautukset juostiin minuuttiin (=5min/km-vauhdilla), eli mitään varsinaista lepoa ei tullut. Näin ollen reippaat pätkätkin mentiin varsin maltillisesti 42-45s välille. Minä juoksin 20 sarjaa ja Kaapo muutaman vähemmän. Kokonaismatkaa tuohon vetoyhdistelmään tuli siis 8km ja kulki kyllä taas varsin hyvin.

Kaapo muuten veti loppuverkassa yhdellä yrittämällä lentävän 20m 2.614s!! On nimittäin aika kova aika eikä taida blogosfääristä monta parempaa löytyä (jos Mogulia ei lasketa). Siitä vaan yrittämään;-)

1 kommentti:

kaapo kirjoitti...

Ehdotan, että juostaan jatkossa 20m vetoja, niin minäkin pysyn kelkassa. Ja joo, kippurasarvet on saatanasta, varsinkin pirkkalalaiset ;)