keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Ke 4.12. – Burpee-tuskaa

Tänään 7km, 37min

Ap: kuntopiiri (sis. 7km juoksua).

Aamulla taas 3min lankkua (rankkaa oli) ja sitten suunta Pirkkahalliin.

Moguli oli juuri aloittelemassa tonneja, kun tulin tekemään omaa kuntopiiriäni. Eli minulla oli ohjelmassa sama homma kuin viime torstaina Kaapon kanssa. Ja kuten olin luvannut, niin tein burpeet tällä kertaa kuolemaa uhmaten täysimääräisesti. Ja burpee siis on tällainen liike (on huutava vääryys, että youtube-tyttö tekee burpeita samalla puhuen ja opastaen ilman minkäänlaista rasitusta). Ei kyllä mikään muu maailmassa ole yhtä raskasta kuin tuo pomppiminen. On helppo huomata, että juuri tuollainen all-out hyppy ilmaan on heikoin ominaisuuteni. Leukoja ja vatsoja en kyllä jaksanut täysimääräisesti, ja vatsoissa en siis ollut lähelläkään. Tavoitteeni on talven aikana vielä selvitä jotenkin kunnialla tästä. Vatsat ovat kyllä lähes tekemätön paikka.

Loppuverkan aikana hallissa sain seurata, kun isänmaan turva juoksi isolla joukolla Cooper-testiä. Juoksijoita oli sellainen 20-30 ja kaksi parasta pääsivät melko tasan 3000m. Minä juoksin loppuverkkaa sellaista 5:15/km-vauhtia ja noin pulet Cooper-juoksijoista meni kovempaa ja toinen puoli hitaammin. Vain muutama jäi alle 2000m tulokseen, eli kokonaisuutena ihan OK-menoa nuorilta miehiltä. Ja naisilta. Oli siellä kolme naistakin mukana, mutta he kyllä olivat myös kolme hitainta.

Ip: lepo.

Ei kyllä ollut tarkoitus lintsata, mutta näin vaan kävi. Liian raskas työpäivä ja meni myöhään, ei enää henkinen energia riittänyt ryhtyä mihinkään.
Otetaan vahinko takaisin huomenna vedoissa hallissa. Startti verkat tehtynä klo 19:30.

Aamulla pitää kärsiä 3,5min lankku. Ottaa päähän jo nyt...

Ei kommentteja: