lauantai 12. lokakuuta 2013

La 12.10. – Viikko Wihaan

Tänään 6km, 34min

Ap: hissuttelu 6.3km, 33:58, 5:25/km + kuntosali 60min.

Pieni aamuverryttely ja sen jälkeen kokovartalopuudutus kuntosalilla. Olipa raskasta ja vaikeaa. Aika vähäistä on ollut kehitys toistaiseksi kg-luvuilla mitattuna, mutta silti tuntuu suoritusten puhtaus hiljalleen parantuvan.

Treenin lopuksi tein ”melkein valakyykyn”. Eli ekaa kertaa ihan oikean tangon kanssa sain ehkä 90% suorituksen aikaiseksi (kevyin tanko mitä löysin, olisiko 10-15kg). Se oli ihan siinä ja siinä sainko kyykyssä reidet vaakatasoon. En kuitenkaan laske tätä vielä suoritukseksi. Hyväksytty valakyykky vaatii sellaista painavampaa +20kg-tankoa ja syväkyykkyä, joka menee yli vaakatasosta. Sanotaan nyt loppuvuoden tavoitteeksi vaikka 30kg paino, joka tuntuu tällä hetkellä ihan utopialta. Rohkeus tai voima ei riitä, kun tasapaino menee aika vaikeaksi.

Ip: lepo.

Ilta meni/menee Wihan ohjelmistoa kehitellessä ja testaillessa. Sain parin päivän hirmuisella sprintillä tehtyä ohjelmaan recovery-toiminnon, joka toivottavasti lievittää kisapäivän stressiä. Pahin pelkonihan kisassa on, että tulospalveluohjelmani kaatuu tai sitä ajava läppäri hajoaa. Nyt minulla on eräänlaisen login avulla ainakin teoreettinen mahdollisuus selvitä tuosta ongelmasta. Eli jos vain saan ongelman sattuessa login siirrettyä toiselle koneelle, niin voin käynnistää ohjelman uudelleen siitä mihin viimeksi jäätiin. Ehkä.
Iso ongelma on se, että tämän testaus kotioloissa on todella vaikeaa/hidasta. Pitää vain luottaa, että ohjelmani on virheetön;-)
Ja onhan tässä vielä viikko aikaa. Nyt kyllä alkaa ohjelma olla aika hieno!

Huomenna kevyttäkin kevyempi järvenkierto. Edellisestä onkin jo yli 2kk.

Ei kommentteja: