sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Viikko 35

Viikko 35 (26.8.-1.9.2013)

Hyvä palautteluviikko.

Juoksua 35km (4:51/km).
Liikuntaa yhteensä 5h 10min.

- Pari lyhyttä peruslenkkiä ja monta lepopäivää
- Ihan kelvollisesti onnistunut Petääjärvijuoksu
- Pieniä työmatkapyöräilyjä
- Jalat viikolla tosi kankeat ja kipeät, mutta lauantaina paremmat
- Olo viikon päätteeksi paljon parempi kuin viikko sitten

Ainakin yksi viikko pitää vielä malttaa höntsätä satunnaisia lenkkejä kevyesti. Ja sekaan yksi reippaampi veto R5:ssä keskiviikkona.
Juoksuohjelma on vasta tekeillä ja aloittelen systemaattisemmin sitten joskus lokakuussa Pirkan jälkeen. Mutta sitä ennen pitäisi käynnistää jonkinlainen lihaskuntokausi. En sitäkään vielä nyt viikkoon aloita, mutta täytyy jo pohtia sopivaa ohjelmaa. Liikkeitä ja ohjelmia on niin valtava määrä, että lähes mahdotonta on keksiä sopiva setti.

Olin luultavasti turhaan huolissani ettei minulla olisi jaloissa lihaksia. Minullahan on aika tuoreita magneettikuvia aiemmilta lääkärikäynneiltä ja katsoin ne läpi. Reisistä en valitettavasti löytänyt lihaksia, mutta säärissä tilanne on parempi. Yhdessä kuvassa on kaksi täplää, joista olen melko varma, että ne ovat lihaksia. Nyt kun vedän kunnon treenijakson, niin kyllä nuokin täplät siitä kasvavat!


Offtopic: On se ihme homma mitä jotkut miehet keski-iän kriisissään tekevät;-) Jo kovin monien vuosien ajan olen töissä ollut yhteistyössä ARM:in kanssa ja siellä eräs johtaja, Mike Inglis, on tullut hyvin tutuksi. Mike jätti työelämän joskus melkein vuosi sitten ja lähti harjoittelemaan seikkailua varten, joka nyt vihdoin alkaa tänään Lontoosta. Kyseessä on Clipper Round the World, eli melkein vuoden kestävä purjehdus maailman ympäri. Jos minulla olisi edes vähäisintäkään kiinnostusta niin turhaan lajiin kuin purjehdus, niin tuo konsepti ja kokemus olisi kyllä tosi hieno. Kaikesta huolimatta hirveät tsempit Mikelle! Miken blogi seikkailusta on täällä.

Ei kommentteja: