lauantai 24. elokuuta 2013

La 24.8. – Keuruun 24h-lenkki

Tänään 22km, 1h25min

Ap + ip: 12 x 1.8km, 1:25:00, 3:56/km.

RC Eemelin taival Keuruun 24h-lenkissä jatkui tietysti läpi yön (tapahtuma alkoi perjantaina klo 18). Minä kuitenkin lintsasin tänä vuonna ja kävin nukkumassa kotona, kun Oxroad painoi jäntereissä vielä vähän turhan rajusti.

Palasin joukkueeseen aamulla noin klo 10 ja juoksin päivän aikana vielä 12 kierrosta. Mitään verkkoja tai muita juoksuja en tehnyt, joten oli todella oikeaoppinen treeni: 12 vk-vetoa kankeilla jaloilla;-) Ekoissa vedoissa tuntui siltä, että jalat pistävät stopin hommalle millä hetkellä hyvänsä, mutta ei se siitä enää huonommaksi mennyt. Olen ihan tyytyväinen, että jaksoin vedot siihen 7min ympärille vaikka juoksu ei missään vaiheessa tuntunut ollenkaan hyvältä. Väsyneet ja tukkoiset takareidethän ne vauhtia nyt rajoittavat.

Viime vuonna juoksin 26 kierrosta vähän kovempaa kuin nyt 15 kierrosta. Joukkueessa oli kuitenkin jaha ja muitakin kovia luita, ja kokonaisuutena isompi joukkue, joten paransimme viime vuotista tulostamme muutamalla kilsalla. RC Eemelin loppusaldo oli ilmeisesti 183 kierrosta, eli 329km (omalla laskennallamme). Järjestäjän optimistinen arvio kierroksen pituudesta tuotti taas viralliseksi tulokseksi jonkin verran enemmän.

Sää oli taas todella suosiollinen tapahtumalle ja tunnelma pelipaikalla oli hieno. Mukana oli mm. kova kolmen miehen joukkue, joka juoksi yli 270km! Tulokset täällä: http://ksm.sporttisaitti.com/

Kiitokset hazorille ja kaikille muillekin joukkueen jäsenistä! Vaikea on ensi vuonnakaan jäädä pois, vaikka kauhulla odotan sitä kertaa, kun kohdalle osuu koiranilma.

[Edit: Kuvassa joukkueemme viimeiseen asti hiottu hieno vaihto!]

Ei kommentteja: