sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Su 26.5. – Crop circles

Tänään -



Jäi sitten menemättä lenkille kokonaan. Pientä motivaatiokuoppaa on havaittavissa, mutta kai sitä taas pian huvittaa juoksu enemmän.

Pihatöissähän se on mennyt koko päivä. Suosittelen lämpimästi kaikille ison pihan hankkimista, koska siinä riittää kaikkea kivaa puuhaa... Lupaan, ettei se koskaan lopu.

Ja erityisen lisämausteen pihatöihin toi vielä se, että hävisin voikukkalotossa. Jos jollekin on ollut epäselvää kuka on suurin idiootti kravun kääntöpiirin pohjoispuolella, niin nyt ei ole enää. Minä siis tapoin oman nurmikkoni, ja vielä ihan tietoisesti! Tämän tajuttuani hakkasin päätä seinään 5 minuuttia ja kirosin koko ajan. Sitten hain sen myrkkykannun ja raivopäänä myrkytin kaikkea mitä eteen sattui. Seuraavaksi ei kai auta muu kuin käydä ostamassa siirtonurmea ja alkaa paikkaushommiin. Saatan myös pistää nimilaput myrkkykannuihin ensi vuotta varten, jos vaan jaksan.

Saatan myös soittaa Seiskaan, että UFOt ovat käyneet pihallani. Siitä voisi saada vähän rahaa. Kaikkihan tietävät, että UFOt käyvät säännöllisesti viljapelloilla tekemässä ihmeellisiä ympyröitä (crop circles, yläkuva). Alakuva on minun nurmikoltani pieni pala. Tuon kun kerrot sadalla, niin saat jonkinlaisen käsityksen millainen paikkausurakka on edessä...


Ei kommentteja: